Coș de cumpărături

Politica de confidențialitate

În conformitate cu cerințele Legii nr. 677/2001 pentru proțectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completata, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicatiilor electronice, Fii Digital Biz SRL („operatorul”), prelucreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, date cu caracter personal pe care ni le furnizezi despre tine, un membru de familie ori o alta persoana („date cu caracter personal”) in vederea indeplinirii operatiunilor legate de desfasurarea activitatilor specifice activitatii Fii Digital Biz SRL.

Ești obligat(a) sa ne furnizezi datele, acestea fiind necesare pentru emiterea facturilor, chitantelor, a livrarii comenzilor, comunicarii intre noi si tine. Refuzul tău determina imposibilitatea onorării comenzii din partea Fii Digital Biz SRL. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizării de către operator si sunt comunicate exclusiv partenerilor noștri contractuali.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor cu caracter personal care te privesc, și să soliciți stergerea datelor. Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne comunici acest aspect cât mai curând posibil.

Fii Digital Biz SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs de e-mail unor terte persoane juridice sau fizice decat partenerilor contractuali, nu vinde si nu ofera catre alte persoane adresele de e-mail obtinute prin intermediul cataleya.gift. Nu divulgam datele tale personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul tău explicit in acest sens.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile în vigoare.

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/200, ai următoarele drepturi:

  1. Dreptul la informare (art.12);
  2. Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date;
  3. Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:
    • a)  rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
    • b)  transformarea datelor personale nelegale în date anonime;
    • c)  notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).
  4. Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari;
  5. Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate;
  6. Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Ce date cu caracter personal prelucrăm

  1. Datele obtinute pentru prelurea unei comenzi: nume, prenume, telefon, adresa de e-mail, strada, numar, bloc, scara, etaj, apartament, sector, localitate, cod postal;

Scopul prelucrării datelor cu caracter personal și modul lor de folosire

  1. Pentru preluarea, prelucrarea / procesarea, expedierea si livrarea comenzilor catre client;
  2. Pentru emiterea facturilor fiscale si introducerea lor in contabilitate;
  3. Pentru trimiterea de SMS pentru instintarea clientului privind starea comenzii. Clientul va primi SMS la plasarea comenzii și o confirmare la expedierea ei;
  4. Pentru trimiterea de oferte promotionale, instintari, anunturi, noutati, etc, prin trimiterea de emailuri, doar dupa ce clientul si-a dat acordul pentru acest lucru prin plasarea unei comenzi;
  5. Datele cu caracter personal vor fi oferite si operatorilor de curier prin care expediem comenzile. Datele cu caracter personal vor fi folosite de acestia doar pentru livrarea comenzilor catre client.

Unde sunt stocate datele cu caracter personal

Acestea sunt stocate pe servere securizate prin firme de specialitate, si monitorizate 24/7.

Cat timp vor fi păstrate datele cu caracter personal

Aceste date vor fi pastrate pe un termen nelimitat, sau pana cand clientul va cere in mod expres stergerea lor din baza noastra de date;

Terțe părți care au acces la datele cu caracter personal

La datele cu caracter personal au acces terte parti cu care noi lucram pentru ca in final comanda plasata pe site sa ajunga la client. Pe baza contractului de prestari servicii, acestea au obligatia legala de a pastra securitatea datelor cu caracter personal accesate, vizualizate sau primite de la noi.

In acest sens, aceste terte parti sunt:

  1. Firma de contabilitate – acesta are acces la datele cu caracter personal în vederea prelucrării facturilor și documentelor fiscale aferente acestei activități conform legii;
  2. Softul de emitere a facturilor – firma care deține softul pentru emiterea automatizată a facturilor în scopul emiterii, prelucrării și stocării facturilor fiscale;
  3. Furnizorul de servicii de găzduire web – toate datele cu caracter personal se afla stocate pe servere securizate printr-o firma specializata pe acest domeniu, fiind monitorizate 24/7;
  4. Firma de curierat – pentru livrarea comenzilor, acces la datele cu caracter personal îl are și GLS România;
  5. Notificări prin SMS – acces la datele cu caracter personal are si firma prin care trimitem clientilor nostri SMS-uri. Aceste SMS-uri sunt trimise după plasarea comenzii și au ca scop înștințarea clientului cu privire la starea comenzii;
  6. Angajatii magazinului – acces la datele cu caracter personal au si angajatii, in scopul preluarii, procesarii si expedierii comenzilor. De asemenea, accesul se realizeaza si in vederea comunicarii cu clientii privind starea comenzii, completarea ei sau informarea unor erori de stoc sau de date inexacte privind expedierea comenzii.
  7. Platforma magazinului – site-ul funcționează pe platforma WooCommerce;
  8. Procesatorul de plăti online – Stripe;
  9. Furnizorii de marketing: Google Ads, Google Analytics, Facebook Business, TikTok Business și Pinterest.

Obținerea consimțământului privind preluarea, prelucrarea, stocarea și folosirea datelor cu caracter personal:

Preluarea, prelucrarea, stocarea si folosirea datelor cu caracter personal se face doar dupa acordul expres din partea clientului. Acest acord expres se face de fiecare data:

  1. Acordul expres pentru preluarea, prelucrarea, stocarea si folosirea datelor cu caracter personal se face de fiecare data cand un client plaseaza o comanda pe site. Plasarea unei comenzi pe site se poate face numai prin si dupa acceptarea ,,Termeni si conditii” ale acestui site, prin bifarea casutei aferente in sectiunea finalizării comenzii;
  2. Acordul expres pentru preluarea, prelucrarea, stocarea si folosirea datelor cu caracter personal se face de fiecare data cand un client suna pe unul din numerele de telefon afisate pe site, si face telefonic o comanda, oferind operatorilor / angajatilor nostri informatii cu caracter personal, in vederea inregistrarii, preluarii, prelucrarii, expedierii si livrarii comenzii;
  3. Acordul expres pentru preluarea, prelucrarea,stocarea si folosirea datelor cu caracter personal se face de fiecare data cand un client completeaza formulare de abonare, recenzii sau formulare de contact;

Integritatea datelor cu caracter personal:

In vederea asigurarii securitatii si integritatii datelor cu caracter personal am intreprins urmatoarele masuri:

  1. Si-a instruit angajatii privind securitatea si integritatea datelor cu caracter personal;
  2. Si-a desemnat un responsabil cu protectia datelor cu caracter personal (DPO);
  3. Stocheaza toate datele pe un server securizat printr-o firma de specialitate in domeniu. Serverul este monitorizat 24/7;
  4. Acces la datele cu caracter personal au doar angajatii cu atributii in acest sens. Accesul se face pe baza unei parole si a unui user;
  5. Toate contractele de prestari servicii cu firmele terte care au acces la datele cu caracter personal, au fost completate prin acte aditionale conform cu noul regulament european GDPR;
  6. Fii Digital Biz SRL asigură  securitatea și mentenanța serverului și a site-ului.

Accesul tău la datele cu caracter personal:

  1. Ai dreptul la acces GRATUIT si oricand la datele tale cu caracter personal;
  2. Daca ti-ai facut un cont pe site-ul nostru prin accesarea contului poti avea acces personal si direct la toate datele tale cu caracter personal. Prin accesarea contului poti sa rectifici, sa corectezi, sa actualizezi sau sa completezi datele;
  3. Daca nu ti-ai facut cont pe site, poti cere un extras al datelor tale cu caracter personal, prin email la adresa: info@cataleya.gift sau prin poșta la adresa Fii Digital Biz SRL Calea Moneasa nr 1 Sepreus jud Arad . De asemenea, prin cele doua adrese poti cere rectificarea, corectarea, actualizarea sau completarea datelor cu caracter personal;
  4. Poti cere un extras (intr-un format excel), cu datele tale personale care se afla in baza noastra de date, care pot fi portate catre un alt operator. Poti cere acest lucru printr-o cerere scrisa prin email la adresa: info@cataleya.gift sau prin poșta la adresa Fii Digital Biz SRL Calea Moneasa nr 1 Sepreus jud Arad 

Ștergerea datelor cu caracter personal:

  • Poti cere stergerea completa a datelor tale cu caracter personal din baza noastra de date, printr-o cerere scrisa trimisa prin email la adresa: info@cataleya.gift sau prin poșta la adresa Fii Digital Biz SRL Calea Moneasa nr 1 Sepreus jud Arad Operatorul nostru responsabil cu protectia datelor cu caracter personal se va ocupa de stergerea lor, in maxim 5 zile lucratoare de la primirea cererii prin email sau posta;
  • Dupa stergerea lor, vei primi din partea noastra, pe email sau prin posta confirmarea stergerii datelor tale cu caracter personal, insotit de dovezi in acest sens.
  • Vom pastra dovada electronica de transmitere a retragerii acordului si raspunsurile intre cele doua parti.
  • Dupa stergerea datelor tale cu caracter personal, vom instinta procesatorii terti de acest lucru.

Retragerea consimțământului:

  1. Retragerea consimtamantului privind prelucrarea, stocarea si folosirea datelor cu caracter personal, presupune ca in prima faza ti-ai dat acordul privind preluarea, prelucrarea, stocarea si folosirea lor;
  2. In acest context, ai dreptul sa iti retragi oricand consimtamantul privind prelucrarea, stocarea si folosirea datelor tale cu caracter personal.

Retragerea consimțământului la formularele de contact

– Daca ne-ai trimis mesaj folosind formularul de contact de la meniul ,,Contact”, toate datele cu caracter personal au fost colectate strict doar pentru a putea ști cine ești, pentru a putea primi mesajul de la tine si pentru a putea ulterior comunica cu tine;

– Prin introducerea acestor date cu caracter personal, ti-ai dat acordul / consimtamantul in mod implicit ca noi sa le putem prelua, si folosi in scopul mai sus amintit.

– Daca doresti sa iti retragi acest acord / consimtamant, privind datele cu caracter personal preluate prin formularul de ,,Contact”, sau ca acestea sa fie sterse din baza noastra de date, poti face lucrul acesta prin email la adresa: info@cataleya.gift sau prin poșta la adresa Fii Digital Biz SRL Calea Moneasa nr 1 Sepreus jud Arad. Operatorul nostru responsabil cu protectia datelor cu caracter personal va face lucrul acesta in maxim 5 zile lucratoare, dupa care vei fi instintat prin email sau Posta, insotit de dovezi in acest sens.

Retragerea consimtamantului la comentarii / review-uri

– Daca ai postat un comentariu / review la un produs pe site, la postare ti-ai dat in mod implicit acordul ca numele tau sa fie facut public;

– Poti sa iti retragi acest consimtamant, pentru ca review-ul sa fie sters, si / sau numele tau sa fie sters de pe site si din baza noastra de date odata cu review-ul. Poti face lucrul acesta printr-o cerere scrisa prin email la adresa: info@cataleya.gift sau prin poșta la adresa Fii Digital Biz SRL Calea Moneasa nr 1 Sepreus jud Arad. Operatorul nostru responsabil cu protectia datelor cu caracter personal va face lucrul acesta in maxim 5 zile lucratoare, dupa care vei fi instintat prin email sau Posta, insotit de dovezi in acest sens.

Retragerea consimtamantului la plasarea comenzii prin acceptarea ,,Termeni si conditii”

– Daca ai plasat personal o comanda pe site, in mod implicit ai fost de acord cu ,,Termenii si Conditiile” site-ului privind preluarea, prelucrarea, stocarea si folosirea datelor tale cu caracter personal;

– Poti sa iti retragi acest consimtamant. Daca ai creat un cont pe site, poti face lucrul acesta direct din contul tau. Daca nu ai creat un cont, sau doresti ca procedura sa o facem noi, poti sa o faci printr-o cerere scrisa prin email la adresa: nfo@cataleya.gift sau prin poșta la adresa Fii Digital Biz SRL Calea Moneasa nr 1 Sepreus jud Arad. Operatorul nostru responsabil cu protectia datelor cu caracter personal va face lucrul acesta in maxim 5 zile lucratoare, dupa care vei fi instintat prin email sau Posta, insotit de dovezi in acest sens.

Procedura în cazul în care datele cu caracter personal au fost accesate de o persoană neautorizată

  1. Dacă a avut loc o breșă de securitate informatică, atunci operatorul, responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal împreună cu terții responsabili cu protecția și securitatea sistemelor informatice, vor rezolva în cel mai scurt timp breșa de securitate informatică;
  2. Responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal din cadrul entității va evalua în cel mai scurt timp impactul asupra protecției datelor cu caracter personal;
  3. Dacă este necesar, persoana sau persoanele vizate vor fi contactate și informate de problemele apărute;
  4. De asemenea, în maxim 72 de ore va fi informata Autoritatea Națională pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal.
Versiune publicată inițial în data de 24.05.2018 și actualizată la 03.09.2022
Livrare națională

La preț fix, prin curier rapid

Personalizare verificată

Produse pregătite cu atenție

Cumperi în siguranță

Plătește cu cardul

Mereu în trend

Produse noi adăugate periodic

Nu poți încărca fotografii?

Deschide linkul în browser!

în browser